Неписаният женски закон гласи, че единствените адекватни аргументи за посещение на гинеколог

...
Неписаният женски закон гласи, че единствените адекватни аргументи за посещение на гинеколог
Коментари Харесай

5 въпроса, които никога няма да зададете на гинеколога си

Неписаният женски закон гласи, че единствените адекватни аргументи за посещаване на гинеколог са: бременност, менопауза, контрацепция, профилактичен обикновен обзор или подозрения за полово заболяване . С една дума, никой не би си предизвикал напрежението и неудобството да си записва час просто с цел да организира полемика на здравна тема .

Ако сте загрижени за здравето си и желаете да сте наясно с особеностите на организма ви, трябва да промените коренно метода.
 Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO! Edna предлага Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO!
Бъдете оптимално откровени с гинеколога си и го информирайте за всички неприятни признаци, даже първосигнално да не ги възприемате като здравословен проблем. Все отново той е експертът, който ще ви даде умело обективно мнение и ще ви помогне да опознаете тялото си. 

В галерията ни ще откриете 5 значими въпроса, които евентуално не бихте задали на гинеколога си, с обяснения за какво е належащо да бъдат обект на полемика.
 5 въпроса, които в никакъв случай няма да зададете на гинеколога си (а трябва)  5 въпроса, които в никакъв случай няма да зададете на гинеколога си (а трябва)  5 въпроса, които в никакъв случай няма да зададете на гинеколога си (а трябва)  5 въпроса, които в никакъв случай няма да зададете на гинеколога си (а трябва)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР